четвер, 27 квітня 2017 12:09

Олег Винник покаже грандіозне шоу мільйонам українців
14

Олег Винник
Олег Винник
Олег Винник
Олег Винник
Олег Винник

30 квітня в ефірі одного з телеканалів відбудеться трансляція нового шоу Олега Винника "Моя душа ...", з яким артист тричі виступив у Палаці "Україна".

Артист щорічно дає не менше 150 сольних концертів і входить в трійку виконавців, чиї пісні є найбільш часто прослуховуються в Інтернеті і соціальних мережах.

Над створенням видовищної і масштабної програми працювали досвідчені інженери і дизайнери. Спеціально для концерту була розроблена унікальна сценографія.

Телеглядачі зможуть почути давно улюблені хіти Олега Винника: "Плен", "Вовчиця", "Счастье", "Не ты", "Нино", "Здравствуй, невеста", а також 6 абсолютно нових композицій, які музикант написав спеціально для київського виступу .

Прем'єра нової програми на ТБ відбудеться 30 квітня о 20:30 на телеканалі "Інтер". Частка глядацьких переглядів телеверсії попереднього концерту Олега Винника та його популярність на YouTube побили рекорди.

Концертна програма "Моя душа ..." представлена ​​в рамках масштабного гастрольного туру в великих обласних центрах і невеликих містах. Наступними грандіозне шоу побачать Херсон, Одеса, Вінниця, Чернівці, Тернопіль. У зв'язку з величезною популярністю артиста і відсутністю можливості вмістити в концертних залах всіх бажаючих потрапити на концерти, Олег Винник влітку продовжить свої гастролі виступами на відкритих майданчиках і стадіонах країни.

Зараз ви читаєте новину «Олег Винник покаже грандіозне шоу мільйонам українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі