четвер, 05 травня 2011 10:57

Оксана Григор'єва передумала звинувачувати Мела Гібсона у побитті

Оксана Григор'єва передумала звинувачувати Мела Гібсона у побитті

Колишня супутниця відомого голлівудського актора Мела Гібсона Оксана Григор'єва заявила в суді, що відмовляється від звинувачень на його адресу в домашньому насильстві, повідомляє в четвер агентство Ассошиейтед Прес з посиланням на джерело, близьке до слідства.

Навесні 2010 року Гібсон розійшовся з Григор'євою, яка народила йому в листопаді 2009 року дочку Лючію - восьму за рахунком дитину актора. Наприкінці червня минулого року американські ЗМІ розповсюдили заяву Григор'євої, в якій вона стверджувала, що Гібсон вдарив її по обличчю. Поліція Лос-Анджелеса в липні приступила до розслідування заяви про факт фізичного насильства з боку актора.

Адвокат Гібсона Стівен Колодний відмовився від коментарів.

"За словами Оксани, вона хоче продемонструвати суду, що вона - хороша мати, яка не хоче, щоб ця справа тривала і далі ... тому що інтереси її дочки для неї на першому місці. Оксана має намір домагатися досягнення справедливої угоди про опікунство", - наводить слова близького до слідства джерела новинний сайт RadarOnline.com.

В останні місяці Гібсон і його екс-супутниця судилися за права опікунства над їхньою дитиною. Восени суд постановив збільшити з 5 до 20 тисяч доларів суму, яку Гібсон повинен щомісяця виділяти на утримання Лючії, а також зобов'язав його одноразово виплатити Григор'євій 60 тисяч доларів на утримання їхньої дочки.

Зараз ви читаєте новину «Оксана Григор'єва передумала звинувачувати Мела Гібсона у побитті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі