пʼятниця, 08 квітня 2011 13:31

Оксана Григор'єва хоче, аби колишня дружина Гібсона розповіла про його жорстокість

Оксана Григор'єва хоче, аби колишня дружина Гібсона розповіла про його жорстокість

Адвокати Оксани Григор'євої продовжують судову тяганину з голлівудським актором Мелом Гібсоном через його рукоприкладство.

Батько зірки і його колишня дружина Робін днями отримали повістки до суду. Родичів Гібсона допитають під присягою, аби з'ясувати, чи розповідав їм Мел про випадки своєї агресії щодо Оксани.

Адвокати Григор'євої також хочуть, щоб свідки дали свідчення під присягою на тему того, чи були у Мела причини жорстокого поводження з жінками. Крім цього Робін повинна розповісти, чи дійсно актор ніколи не був жорстокий ані з нею, ані з їхніми дітьми. Оксана нібито знала про погане поводження Гібсона з Робін. Актор говорив їй кілька разів про те, що він кинув у колишню дружину телевізор, але промахнувся.

Також Григор'єва раніше розповідала про те, що Мел вдарив її сина від Тіматі Далтона Томмі по голові на хокейній грі в Лос-Анджелесі. За словами Оксани, актор вів себе неадекватно щодо сім'ї і друзів.

У березні суд засудив Гібсона до трьох років ув'язнення умовно за домашнє насильство. Актор довго і болісно судився зі своєю колишньою подругою і матір'ю його дитини Оксаною Григор'євою. У результаті актор погодився піти на мирову угоду і визнати себе винним, що позбавило його від загрози реального тюремного терміну.

За словами адвоката Гібсона, Мел пішов на мирову, щоб захистити інтереси родини.

Зараз ви читаєте новину «Оксана Григор'єва хоче, аби колишня дружина Гібсона розповіла про його жорстокість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі