середа, 31 січня 2024 16:37

Оксана Білозір розказала, як отримала статус учасниці бойових дій та медалі "За відвагу"
3

Оксана Білозір
Фото: Скріншот
Оксана Білозір
Оксана Білозір

Українська співачка Оксана Білозір, розсекретила, як їй вдалося отримати статус учасниці бойових дій та чотири медалі "За відвагу".

У інтерв'ю Славі Дьоміну зірка зазначила, що це сталося ще у часи, коли Україна була в складі Радянського Союзу.

"Під час радянської влади я була в Афганістані двічі. Загалом пів року, якщо до купи це все скласти. Ми там проходили дуже складні жорстокі випробування. Війна є війна. Були там, де вибухає і вбивають, там, де небезпечно, де снаряди над головою літають", - пригадала артистка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Рядовий Козловський щезнув" - Кондратюк заявив, що артист більше не служить у ЗСУ

Додала, що в Афганістан їздила виступати для військових, які воювали за Радянський Союз.

"Я їздила туди як артистка. Ми працювали для бійців. Якщо бійці могли бути в Афганістані два-три роки в одній провінції, то ми, як артисти, їздили по всьому Афганістану. Ми їздили БТРами, літали вертольотами, тобто це все було небезпечно. Звичайно, були моменти, що загрожували нашому життю. І обстрілювали нас, і автобус підривали. Я маю чотири медалі "За відвагу", - пояснила Білозір.

Український ведучий Олександр Педан підтримав у суді Олександра Лієва, який був керівником Департаменту військово-технічної політики при Міноборони. Зараз чоловіка підозрюють у розкраданні майже 1,5 млрд грн на закупівлі снарядів для ЗСУ. Йому загрожує до 12 років позбавлення волі. Шоумен захотів взяти чиновника на поруки. Українців обурило таке рішення Педана.

Зараз ви читаєте новину «Оксана Білозір розказала, як отримала статус учасниці бойових дій та медалі "За відвагу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі