середа, 12 липня 2017 10:24

Оголена Дженніфер Лопес прикрила пікантні місця листячком у новому відео
7

Дженніфер Лопес
Дженніфер Лопес
Дженніфер Лопес
Дженніфер Лопес
Дженніфер Лопес

Співачка Дженніфер Лопес повідомила своїм шанувальникам про вихід кліпу на іспаномовну пісню Ni Tú Ni Yo, записану спільно з кубинською групою Gente De Zona. Протягом останніх декількох тижнів до релізу поп-діва неодноразово підігрівала інтерес до виходу відеоролика: то публікувала кадри зі зйомок, то лірик-відео до синглу.

Ролик був знятий в стилі 1970-х років, а місцем дії стала Південна Флорида. За сюжетом кліпу, героїня Дженніфер знайомиться з гарячим фотографом (Коте Фернандес): після низки фотосесій герої несподівано розуміють, що закохалися один в одного. Відео вийшло яскравим і пристрасним: в ролику зірка з'являється у вбраннях з відвертими розрізами і позує оголеною на тлі тропічних рослин.

Коханий зірки Алекс Родрігес вже починає нервувати через шалену популярність Джей Ло. Нещодавно спортсмен розповів, що роман з дівою став "одним з найбільш принизливих досвідів в його житті". Багато людей приймають Алекса за охоронця Дженніфер, а папараці грубо просять його відійти від зірки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молода дружина Мессі показала апетитні сідниці в бікіні

Зараз ви читаєте новину «Оголена Дженніфер Лопес прикрила пікантні місця листячком у новому відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі