субота, 19 січня 2019 20:13

Новий альбом Макса Барських відкриє "дивна" пісня

Новий альбом Макса Барських відкриє "дивна" пісня
Новий альбом доступний для замовлення на всіх цифрових майданчиках Фото: прес-служба

В Apple Music відкрилося передзамовлення альбому Макса Барських - "7". За два місяці до офіційного релізу п'ятого студійного лонгплея артиста шанувальники змогли оцінити звучання нових пісень під час однойменного шоу в київському МВЦ.

З учорашнього дня альбом доступний для замовлення на всіх цифрових майданчиках по всьому світу і відкриває його композиція "Странная".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пісня "Плакала" очолила найпопулярніший російський чарт

"Я досить дивний і багатьом незрозумілий хлопець. Спостерігаючи портрети людей в житті, я найчастіше зупиняюся на тих, хто виділяється із загального потоку. Через незграбність, скромність або навпаки надмірну рішучість таких людей прийнято називати дивними. Але такі люди близькі мені, і я відчуваю їх найбільше. Ця пісня ідеальна для однієї пари навушників, двох закоханих у ванній і цілого будинку без електрики", - коментує Макс Барських.

Новий трек вже доступний до прослуховування і скачування. Світова прем'єра альбому "7" відбудеться 8-го лютого.

Стрімінговий сервіс Apple Music підбив підсумки року. Компанія опублікувала чарти 100 найпопулярніших пісень у світі та в окремих країнах. Більшість виконавців, чиї треки найчастіше слухали українці, є російськими

Зараз ви читаєте новину «Новий альбом Макса Барських відкриє "дивна" пісня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі