четвер, 24 травня 2007 10:03

Німецька пара, покохавшись, мусила звати на допомогу рятувальників

У Германії подружня пара зі стажем під час любовних ігор прикула себе наручниками до ліжка. Звільнитися самостійно подружжю не вдалося. Довелося викликати на допомогу рятувальників.

56-річні Йохен Ранштетт і його дружина Марія вирішили урізноманітити своє сексуальне життя. Для цього вони придбали спеціальну шкіряну білизну і наручники. Під час сексу коханці прикули себе до ліжка. Проте це так розпалило їхню пристрасть, що ключі від наручників вони втратили.

Кілька годин пара безуспішно намагалася звільнитися. Зневірившись, подружжя дотяглося до телефону і подзвонило рятувальникам. Тим довелося спочатку розкривати двері, щоб потрапити у квартиру, а потім знімати наручники з невдалих коханців.

"Ми були збентежені. Адже нам просто хотілося різноманітності, але навряд чи можна було припустити, що все так закінчиться", - пояснив Йохен Ранштетт. До речі, після звільнення його довелося госпіталізувати - зап"ястя німця сильно постраждали від довгих спроб зняти наручники, повідомляє Gazeta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Німецька пара, покохавшись, мусила звати на допомогу рятувальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі