понеділок, 07 листопада 2011 14:11

Ніколь Кідман заплатять $1 млн за пісню для індійського фільму

Ніколь Кідман заплатять $1 млн за пісню для індійського фільму

44-річна американська актриса Ніколь Кідман виконає одну з пісень для нового індійського фільму "Злодій на вулиці" режисера Румі Джаффері.

"Ми відправили Ніколь Кідман пісню і запропонували їй виконати цю композицію (для нашого фільму - ред.). Актриса дала позитивну відповідь. Тепер ми повинні узгодити дати", - розповів Румі Джаффері в інтерв'ю газеті Times of India.

Спочатку творці картини хотіли, щоб саундтрек записала колумбійська співачка Шакіра, але потім відмовилися від її кандидатури з фінансових міркувань.

За словами режисера, Ніколь Кідман отримає за роботу 50 млн індійських рупій (майже 1 млн доларів). Яку суму за роботу запросила Шакіра, не називається.

Комедія "Злодій на вулиці" розповідає про людину, яка стала жертвою корупції. Головні ролі у фільмі виконали Акшай Кханна і Мугдха Годсе.

Раніше Румі Джаффері зняв такі фільми, як "Веселі шахраї повертаються" (2008 рік) "Дорогами кохання" (2003) з Шахрукхом Кханом в головній ролі і "Кожне любляче серце" (2000) з Салманом Кханом і Пріті Зінтою.

Голлівудські зірки вже неодноразово брали участь у записі саундтреків для Боллівуду. Наприклад, у найдорожчому індійському фільмі "РА. Перший!" з Шахрукхом Кханом в головній ролі частина пісень виконав американський репер Ейкон.

Зараз ви читаєте новину «Ніколь Кідман заплатять $1 млн за пісню для індійського фільму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі