понеділок, 20 травня 2013 04:45

Микита Джигурда пройшовся Арбатом у ліфчику та спідниці

 
Скандально відомий артист Микита Джигурда з'явився на Арбаті в ліфчику і запаморочливо короткій спідниці. У такому вигляді епатажний артист розгулював у центрі Москви після того, як програв парі продюсерові групи "На-На" Барі Алібасову.

"Вітчизняні знаменитості заклалися через учасницю конкурсу "Євробачення-2013" Діну Гаріпову. Джигурда заявив, що дівчина виграє в конкурсі, а Алібасов був упевнений, що ні. Програвший мав пройти в ліфчику Арбатом, а той, хто переміг - поряд із ним у фраку", - пише видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На майстер-класі від Василя Козара вінничани танцювали босоніж

У ніч на 19 травня Барі й Микита разом стежили за ходом музичного конкурсу у шведському місті Мальме, сидячи в одному з ресторанів на Арбаті. Після того, як ведучі оголосили результати голосування, на якому Росія посіла п'яте місце, а перемогу отримала співачка з Данії, Джигурда вирішив не відкладати надовго жарку прогулянку центром Москви в компанії відомого продюсера.

Зараз ви читаєте новину «Микита Джигурда пройшовся Арбатом у ліфчику та спідниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі