четвер, 14 березня 2024 10:48

"Не впізнати" - Сергій Жадан показав себе в молодості
3

Сергій Жадан і Юрій Андрухович
Фото: instagram.com/serhiy_zhadan
Сергій Жадан
Сергій Жадан

Письменник та музикант Сергій Жадан приголомшив, який вигляд мав до популярності.

У своєму Instagram він опублікував фото, на якому позував зі своїм другом, поетом Юрієм Андруховичем. На кадрі артист показався

"Свого часу Юрій Ігорович Андрухович навчив мене мудрості: "Ніколи не жуй на похмілля м'ятну жуйку. Краще вже яку-небудь фруктову. М'ята лише посилює запах алкоголю. Люди будуть розуміти, що ти не просто пияк, але й нікчемне нещире створіння, яке свого пияцтва соромиться". На цьому й стою", - написав Жадан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дуже часто болять ноги" - Тіна Кароль відверто розказала, як готується до кожного концерту

Прихильники зазначили, що за роки образ письменника кардинально змінився.

"Вас не впізнати", "Такий хлопчисько", "Круте фото", "Ніколи не бачила, щоб Сергій так щиро посміхався", - писали в коментарях.

Раніше Жадан відреагував на заяву співачки Христини Соловій про їхній роман і складний розрив. Після інтерв'ю артистки з Машою Єфросініною і відвертого зізнання про зраду, фани почали підтримувати Жадана. У соцмережі Х опублікували мем, де курить чоловік. Поруч написано: "Жадан: розлучається з дружиною, аби бути з Соловій. Соловій: закохується в іншого".

Спростовувати чи підтверджувати інформацію Сергій не став. Він поширив допис і коротко відповів: "Що це за х*йня?".

Зараз ви читаєте новину «"Не впізнати" - Сергій Жадан показав себе в молодості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі