середа, 12 червня 2024 13:47

"Не було гостей" - Войтенко розказав, як зіграв весілля і чому його кохана одягла чорну сукню
10

Костянтин Войтенко одружився вдруге
Фото: instagram.com/konstantin.voytenko
Костянтин Войтенко одружився вдруге
Костянтин Войтенко одружився вдруге
Костянтин Войтенко одружився вдруге
Костянтин Войтенко одружився вдруге

Український актор Костянтин Войтенко, який нещодавно одружився з дизайнеркою Наталією Камінською, розсекретив подробиці весілля.

У коментарі "Новому каналу" зірка серіалу "Коли ми вдома" пояснив, чому вони з коханою обрали образи total black.

"Щодо наших образів: одразу розуміли, що бажаємо чогось незвичного. Ми точно хотіли розділити розпис і святкування весілля, тому вирішили зробити образи, що максимально відрізнятимуться. І от саме в цих вбраннях чорного кольору ми відчули себе максимально комфортно для такої події. Мій костюм приїхав з Іспанії за допомогою друзів. А наречена знайшла сукню українського бренду", - поділився знаменитість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина тренера збірної України Реброва виклала кадри з розкішного весілля

Цікаво, що на церемонію пара не запросила гостей. За словами Костянтина, вони хотіли розділити радісну подію лише вдвох.

"У РАЦСі нас розписали буквально за 15 хвилин. До речі, на церемонії взагалі не було гостей, тому що ми хотіли провести цей день лише вдвох. Потім у нас була неймовірна фотосесія. А далі поїхали в заміський комплекс на два дні", - підсумував актор.

Костянтин Войтенко сім років був одружений із танцівницею Валентиною Марініною. Пара розлучилася у жовтні 2022 року.

Валентина заявила, що їхній шлюб не можна було назвати солодким. Казала, що страждала від домашнього насильства та аб'юзу. Костянтин всі звинувачення заперечував. У колишнього подружжя є спільна донька Емілія.

Стосунки з новою обраницею Костянтин Войтенко розсекретив у квітні 2023 року. Цьогоріч у День закоханих актор зробив Наталії пропозицію.

Зараз ви читаєте новину «"Не було гостей" - Войтенко розказав, як зіграв весілля і чому його кохана одягла чорну сукню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі