понеділок, 11 грудня 2023 15:12

Назвали п'ять найкрасивіших чоловіків України: фото
5

Блогери Олександр Крупа і Тарас Тестер в рамках проекту besida.project провели соціальне опитування і склали рейтинг найкрасивіших чоловіків України.

Відео виклали на YouTube.

5 місце - Віталій Козловський

У червні Козловський повідомив, що йому вручили повістку з призовом на службу до армії. 22 червня співак офіційно став військовим. Він вступив до бригади "Рубіж" Гвардії наступу. Згодом декілька місяців провів на фронті. 17 жовтня артист повідомив, що більше не служить у Національній гвардії.

Автор: instagram.com/vkozlovsky_music
  Віталій Козловський
Віталій Козловський

4 місце - Назар Грабар

Модель, танцюрист і захисник Назар Грабар служив у ЗСУ. Нещодавно знаменитість повідомив, що звільнився в запас. Це сталося після загибелі його брата Іллі на фронті. Зараз він займається благодійністю і знімається в рекламних кампаніях.

Автор: instagram.com/nazargrabar
  Назар Грабар
Назар Грабар

3 місце - Володимир Дантес

У липні 2015 року одружився із солісткою гурту "Время и Стекло" Надією Дорофєєвою. 2022 року вони розлучились. З вересня 2022 року перебуває у стосунках із Дашою Кацуріною.

Автор: instagram.com/volodymyrdantes
  Володимир Дантес
Володимир Дантес

2 місце - Микита Добринін

Шалену популярність здобув після участі в реаліті "Холостяк". У фіналі він обрав блогерку Дашу Квіткову. Пара одружилася, а згодом у них народився син Лев. У січні 2023 року подружжя повідомило, що розлучається. Зараз Добриніну приписують роман з Чарою Хорив, а Квітковій - з Михайлом Заливаком.

Автор: instagram.com/nikitadobrynin
  Микита Добринін
Микита Добринін

1 місце - Олег Винник

З початку повномасштабного вторгнення Винник перебуває у Німеччині. Нещодавно співак прокоментував своє мовчання про війну. За його словами, він не хотів брати участь у благодійних концертах на підтримку України разом з іншими артистами, бо зекономлені кошти відправляв ЗСУ. Співак додав, що всі гроші, які він заробив в Україні - віддав армії.

Автор: instagram.com/olegg.vynnyk
  Олег Винник
Олег Винник
Раніше назвали п'ять найкрасивіших жінок України. Перше місце у рейтингу зайняла акторка, зірка "Кріпосної" і головна героїня першого сезону романтичного шоу "Холостячка" Ксенія Мішина.
Зараз ви читаєте новину «Назвали п'ять найкрасивіших чоловіків України: фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі