субота, 24 серпня 2019 12:20

Назвали найбільш високооплачувану актрису в світі

Назвали найбільш високооплачувану актрису в світі

Журнал Forbes склав рейтинг найбільш високооплачуваних актрис. Список очолила американська актриса Скарлетт Йоханссон.

За період з 1 червня 2018-го по 1 червня 2019-го актриса заробила 56 мільйонів доларів. Більшу частину суми Йоханссон отримала за роль Чорної вдови у фільмах за коміксами Marvel.

Другу сходинку посіла колумбійська і американська актриса Софія Вергара, відома за роллю в "Американській сімейці". Серіал приніс їй 44,1 мільйона доларів.

На третьому місці розташувалася Різ Візерспун, яка заробила за рік 35 мільйонів доларів.

У десятку також увійшли Ніколь Кідман, Дженніфер Еністон, Кейлі Куоко, Елізабет Мосс, Марго Роббі, Шарліз Терон і Еллен Помпео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марго Роббі, Шарліз Терон і Ніколь Кідман опинились в епіцентрі секс-скандалу на телеканалі Fox

Найбільш високооплачуваним актором став колишній реслер "Скеля" Двейн Джонсон. Завдяки фільмам "Форсаж: Хоббс і Шоу" і "Хмарочос", а також серіалу "Футболісти" та рекламного контракту з брендом спортивного одягу Under Armour Джонсон заробив 89,4 мільйона доларів. В минулому році його доходи склали 119 мільйонів доларів. Тоді він поступився лідерством в рейтингу Forbes Джорджу Клуні, який продав свою компанію-виробника текіли за 1 млрд доларів. У новий список Клуні потрапити не вдалося.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найбільш високооплачувану актрису в світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі