середа, 25 квітня 2012 17:25

Наташа Корольова збільшила сідниці заради чоловіка

Наташа Корольова наважилася на пластичну операцію. Крім того артистка зізналась, що збільшила п'яту точку заради чоловіка Сергія Глушка, повідомляє ТСН.

"Мені не вистачало просто і я вирішила: "Ех, треба психонути і зробити", - розповіла артистка в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Новими сідницями Корольова вирішила похизуватись у новому кліпі. Спеціально для зйомок зшила костюм, який їх підкреслює.

"Це пластична операція. Що, ви не знаєте? Це останні новини. Я зробила пластичну операцію на ж... Всі роблять груди, а я зробила зад. У всіх свій фетиш", - зізналася співачка.

На збільшення заду зірку надихнув власний чоловік, відомий стриптизер Тарзан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наташа Корольова коле собі ботокс, але до пластики ще не готова

"Його мрія збулася нарешті - у дружини з'явилася негритянська дупка. До цього вона була українська, а стала негритянська", - підкреслила Корольова.

Однак нові форми привнесли в життя зірки проблеми. Через великі розміри задньої частина артистка боїться вдягатись. Адже навіть спеціальний костюм може не витримати.

"Костюм спеціально зроблений для нового відео, яке називається "Небеса". Він такий дорогий, що страшно його навіть вдягати", - скаржиться артистка.

Скільки коштувало перетворення співачка приховує. Каже, що гроші у такій справі — не головне.

Зараз ви читаєте новину «Наташа Корольова збільшила сідниці заради чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі