понеділок, 19 березня 2012 11:36

Наташа Корольова привітала чоловіків оголеними грудьми

Популярна виконавиця Наташа Корольова та солістка дівочого колективу "Фабрика" Катя Лі, не змовляючись, оголилися для своїх численних шанувальників.

Весна потихеньку почала вступати в свої права: нарешті потепліло і люди із задоволенням скидають з себе пуховики і шапки. Це стосується і представників російського шоу-бізнесу. Однак вони вважали за краще не зупинятися на верхньому одязі, а зняти з себе практично все. Це безпосередньо відноситься до співачок Наташі Корольової і Каті Лі. Примітно, що виконавиці, не змовляючись, виклали свої відверті знімки в Мережу на радість численним шанувальникам.

Першою виявилася Наташа Корольова. Мабуть, на хвилі святкування 8 Березня співачка вирішила відзначитися і виклала у власний блог фотографію топлесс. Проте радість шанувальників виявилася скороминучою. Справа в тому, що артистка демонструє груди, проте сама ж і прикриває їх руками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік Наташі Корольової натякає на вагітність співачки

Але, мабуть, не сподіваючись на такий захист, Корольова ще закрилася довгим волоссям, яке прибрала в два хвостика. Особливо варто відзначити класичні спортивні темно-сині треники з лампасами. Підписала Корольова фотографію коротко: "Хлопці, сексую спеціально для вас!" Як до цього "сексую" поставився законний чоловік Наташі Сергій Глушко, невідомо.

Кількома днями пізніше свою аудиторію слухачів порадувала солістка групи "Фабрика" Катя Лі. У порівнянні з Катею Наташа Корольова - прям-таки черниця. На фотографії, яку молода виконавиця виклала в свій мікроблог, Лі знімає саму себе у ванній кімнаті в абсолютно голому вигляді. Стратегічно важливі місця прикриті волоссям (зверху) та численними баночками на полиці (знизу). Good morning everyone, - назвала знімок відважна Лі. Мабуть, у всіх, хто побачив фотографію, ранок дійсно виявився хорошим. Варто зазначити, Каті Лі не звикати зніматися оголеною. Артистка брала участь у фотосесії для одного з чоловічих глянцевих видань.

Зараз ви читаєте новину «Наташа Корольова привітала чоловіків оголеними грудьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі