вівторок, 15 липня 2008 09:50

Наталя Могилевська працює на пляжі (ФОТО)
5

У зв"язку з тим, що Наталя Могилевська як музичний продюсер очолить "Фабрику зірок", їй довелося відмовитися від літнього відпочинку. Весь свій час вона приділила відбору претендентів на місце в Зоряному будинку. А охочих було більш, ніж достатньо. По всій Україні кастинги відвідали більше 5000 учасників, яких Наталя прослуховувала особисто, відібравши з них 300 людей. А вже на фінішній прямій були підведені підсумкові огляди, під час яких відібрали 50 фаворитів.

- Всі дуже класні, красиві й талановиті. Молоді напівбоги! Я їх вже люблю і обожнюю! - зізналася Наталя Могилевська.

Занурившись в активну роботу над "Фабрикою", співачка повністю втратила своє літо і пляжний сезон. Часу на відпочинок практично немає - їй вдалося вирватися до моря всього лише на тиждень. Відразу ж після зйомок нового кліпу на пісню "Real O" Наталія відправилася на курорт в Монако, де провела 10 днів.

- Літо і море я дуже люблю. Але так зазвичай відбувається в моєму житті - як, наприклад, з Новим роком. Моя робота забирає у мене це свято вже впродовж десяти років, тому я його святкую за місяць - 1 грудня. Цього року "Фабрика-2" відібрала моє літо. Адже зазвичай у мене влітку відбуваються великі касові концерти, які я можу поєднати з відпочинком на морі.

Зараз у Наталії з"явилася безліч офісної роботи: вона спілкується з новими авторами, записує нові пісні, проводить кастинги, прослуховує пісні для майбутніх "фабрикантів", переглядає їх відеозаписи. Роботи сила-силенна, тому їй постійно доводилося перебувати в офісі. У зв"язку з цим невгомонна Могилевська вирішила дану проблему абсолютно оригінальним чином. Узявши з собою свій менеджмент - Олега Вороновича, Ольгу Ковтонюк, директора агентства "ScreenMedia" і особистого прес-агент Михайла Ясинського, співачка відправилася на закритий приватний київський пляж. На його території діє прекрасний ресторан. Таким чином, в неформальній обстановці проводять свої ділові переговори менеджмент співачки і сама Наталя Могилевська, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «Наталя Могилевська працює на пляжі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі