вівторок, 25 вересня 2012 03:47

Наталі Портман стала блондинкою і готується до нової ролі
6

Наталі Портман з чоловіком
Фото: Фото: АР
Наталі Портман "вигуляла" нову зачіску
Наталі Портман з чоловіком та Дітою фон Тіз
Блондинка Наталі Портман на вечірці зустріла друга Роберта Паттінсона
Наталі зізналась, що відчула себе іншою людиною

У минулі вихідні знаменита голлівудська актриса Наталі Портман разом з чоловіком, хореографом Бенджаміном Мільп`є відвідала танцювальний вечір у концертному залі Уолта Діснея (в Лос-Анджелесі). Присутні не відразу упізнали Наталі в білявці з розпущеним волоссям.

Як розповіла актриса в інтерв'ю The Hollywood Reporter, вона нещодавно змінила колір волосся, і навіть рідна мати теж не відразу впізнала дочку, заявивши, що вона стала просто "іншою людиною".

Видання Daily Mail пише, що Портман перефарбувалася для нової ролі. Проте поки невідомо, про яку роль йдется.

Під час вечірки Наталі охоче позувала перед камерами: разом з чоловіком та з новим "секс-символом" Голлівуду Робертом Петтінсоном, а також з королевою гламурного стриптизу Дітою фон Тіз.

Зазначимо, що в 2008-му році Наталі Портман вже "міняла масть": з природної каштанової на пшеничну. Але тоді зміна була не настільки радикальною. На цей раз волосся Наталі стало золотавим.

Актрисі не звикати до радикальних експериментів з зачіскою: в 2005-му для зйомок в третьому епізоді "Зоряних воєн" вона поголилася наголо.

Зараз ви читаєте новину «Наталі Портман стала блондинкою і готується до нової ролі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі