понеділок, 14 січня 2019 13:12

Настя, Потап і його колишня дружина з дітьми засмагали на пляжі у Мексиці

Український продюсер і репер Потап, якого запідозрили у спільному відпочинку з Настею Каменських, зустрівся у Мексиці з колишнью дружиною, музичною продюсеркою Іриною Горовою та дітьми. Вони прибули до мексиканського острова на круїзному лайнері.

Автор: instagram.com/natashka.gorovaya
  Наталія розсекретила місце відпочинку Потапа, який до цього не розповідав, де саме набуває рівної засмаги
Наталія розсекретила місце відпочинку Потапа, який до цього не розповідав, де саме набуває рівної засмаги

Спільне фото виклала на своїй сторінці в Instagram 21-річна донька Горової від першого шлюбу Наталя.

Судячи з дописів у мікроблозі дівчини, вони разом із матір'ю та братом Андрієм (сином Ірини Горової та Потапа) відпочивають на круїзному лайнері. Родина стартувала з Маямі та вже встигла побувати на Багамах і на Ямайці.

Кілька днів тому вони пристали до берегів мексиканського острова Косумель, де і зустріли Потапа.

Наталя Горова зазначила, що дякуючи незвичайному формату відпочинку, коли вони подорожують лайнером і не зупиняються надовго у готелях, подивилася на Мексику з іншої сторони. Крім того, "нову" Мексику родині показав і Потап.

"Сьогодні ми зустріли senior @realpotap (нікнейм Потапа у соцмережі, - ред.), який розповів нам багато цікавого про Мексику. Ми разом випили текілу, покупалися, позасмагали. Проїхалися Косумелем, заїхали на громадський пляж, де класно потусили поруч із мексиканцями. І звичайно - текіла, текіла і ще раз текіла", - написала Наталя, додавши зізнання: Love u, my family.

Зазначимо, що таким чином Наталія розсекретила місце відпочинку Потапа, який до цього не розповідав, де саме набуває рівної засмаги, а також він у жодному зі своїх фото не виставив геолокацію.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Я в твоём подъезде #tropical писал

Публикация от Oleksii Potapenko (@realpotap)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настю з Потапом застукали на вечірці

А ось Настя Каменських все ж продемонструвала нещодавно шанувальникам, що відпочиває у Мексиці. Кілька днів тому вона виклала своє фото на тлі піраміди стародавнього племені майя, розташованої в місті Чічен-Іца, а на інших фото вказала геолокацію одного з мексиканських островів.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Last days so sweet🍬

Публикация от NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

В одному зі столичних концерт-холів відбулося pro-party церемонії "M1 Music Awards. III ЕЛЕМЕНТ". На заході вручили нагороди кращим діячам "залаштунків" шоу-бізнесу: кращому кліпмейкеру, хореографу, продюсеру.

Переможцями у номінації "Продюсер року" стали Олексій Потапенко та Ірина Горова.

Кращим кліпмейкером став Алан Бадоєв, який віддав свою нагороду колезі Таню Муіньо, саундпродюсером - Вадим Лисиця, оператором - Володимир Шкляревский, стилістом - Соня Солтес.

Зараз ви читаєте новину «Настя, Потап і його колишня дружина з дітьми засмагали на пляжі у Мексиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі