середа, 09 жовтня 2024 09:53

Настя Каменських поскаржилася на булінг з боку шанувальників
3

Настя Каменських
Фото: instagram.com/kamenskux
Настя Каменських
Настя Каменських

Співачка Настя Каменських долучилася до проєкту італійського блогера Людовіко Альдасіо, який спрямований на боротьбу проти булінгу.

У своєму Instagram артистка зазначила, що за час кар'єри неодноразово стикалася неприємними коментарями та болісними звинуваченнями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оля Полякова розповіла про кризу в стосунках з чоловіком після 20 років шлюбу

"Співаючи на сцені вже понад 20 років, я, як ніхто, розумію, що таке невиправдані звинувачення та болісні образи, які можуть дуже сильно ранити. Я мрію про те, щоб люди в усьому світі цінували одне одного, підтримували, об'єднувалися заради великих мрій, а не ранили серце. Особливо хотілося, щоб так було в Україні, де через війну у наших підлітків і так немає повноцінного дитинства, отже, підтримка важлива, як ніколи", - написала жінка.

Раніше Каменських показала себе до та після макіяжу. Вона опублікувала відео, на якому позувала з зірковим візажистом Єгором Андрюшиним. Спочатку артистка показалась без косметики, після чого продемонструвала, як її нафарбував Андрюшин.

Зараз ви читаєте новину «Настя Каменських поскаржилася на булінг з боку шанувальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі