середа, 13 квітня 2011 11:27

Наречений подарував Ірині Білик обручку за 4 тис. грн

Наречений подарував Ірині Білик обручку за 4 тис. грн

41-річна українська поп-діва Ірина Білик заявила, що коханий чоловік зробив їй пропозицію руки і серця.

Про заручини Ірина розповіла на ювілеї свого давнього знайомого і чоловіка Таїсії Повалій - продюсера Ігоря Ліхути. 11 квітня він відсвяткував 50-річчя.

"Мій коханий чоловік одягнув зараз мені обручку на палець. Я не можу зараз сказати і відкрити таємницю. Україна, будьте щасливі, тому що у мене знову гарний настрій", - сказала Ірина Білик.

Обручка Ірини досить скромна - з білого золота з маленькими діамантами. У Києві подібну прикрасу можна купити за 3-4 тис. грн.

Однак хто подарував їй обручку, зірка не говорить.

"Це досить відома людина. Але давайте не будемо робити сенсацію. Цього разу я не хочу проблем ані йому, ані собі", - підкреслила Ірина Білик.

Останнім часом співачка часто з'являлася на публіці разом з російським стилістом Сергієм Зверєвим. Однак інтернет переповнений її фотографіями з народним депутатом Владиславом Лук'яновим і чутками про їхній роман. 47-річний Владислав Лук'янов - член депутатської фракції "Партії регіонів".

Мовчить і оточення співачки. Так, її колишній цивільний чоловік, хореограф Дмитро Дікусар не знає про заручини своєї колишньої.

"Я думаю, що якби щось було насправді, Ірина повідомила б, звісно. Не знаю, не хочу навіть коментувати", - заявив Дмитро Дікусар.

Зараз ви читаєте новину «Наречений подарував Ірині Білик обручку за 4 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі