вівторок, 30 листопада 2010 15:27

Ірина Білик знайшла собі молодого танцюриста

Ірина Білик знайшла собі молодого танцюриста

Українській співачці Ірині Білик приписують новий роман з танцюристом Олександром Лещенко, який набагато молодше двох своїх попередників - Дмитра Коляденко і Дмитра Дікусара.

Під час зйомок однієї з програм шоу "Зірка+Зірка", де Ірина Білик бере участь разом із співаком і стилістом Сергієм Звєрєвим, хореографом одного з номерів для їх дуету став Олександр Лещенко.

Співачка зустріла Олександра з розпростертими обіймами і тривалий час мило з ним розмовляла. У цей час Сергій Звєрєв спостерігав за нею, не приховуючи осудливого погляду.

Олександр Лещенко не звертає уваги на чутки і займається своєю справою:

"Мені надзвичайно приємно працювати з Іриною Білик. Я не звертаю уваги на плітки і ніколи в них не копаюся. Ірина Білик та Сергій Звєрєв дуже гармонійна пара і я бажаю їм всього найкращого".

Відзначимо, в одному зі своїх інтерв'ю Білик сказала, що їй подобаються звичайні хлопці до 25 років, бажано музиканти або хореографи.

Нагадаємо, під час дня народження телеканалу "Інтер", якому виповнилося 14 років співачка обмовилася, що у неї новий коханець, за національністю українець.

Delfi

Зараз ви читаєте новину «Ірина Білик знайшла собі молодого танцюриста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі