пʼятниця, 12 листопада 2010 11:15

Наречена Абрамовича залишилася без роботи

Наречена Абрамовича залишилася без роботи

Подруга Романа Абрамовича і мама його маленького сина Дарина Жукова залишилася без роботи. Вона залишила пост головного редактора британського журналу POP.

Глянсове видання подруга мільйонера очолювала два роки. Згідно з офіційною версією, Жукова добровільно залишила посаду. Даша зізналася, що дуже гордиться своєю роботою в POP.

"Це був дивовижний досвід, і я дуже горджуся своєю роботою. POP подарував мені шанс попрацювати з найбільшими творчими розумами світу. А зараз я дуже схвильована у зв'язку з тим, що рухаюся далі і будую щось з нуля", - цитує слова Жукової "Експрес-газета".

За деякими даними Дарина вирішила зайнятися інтернет-проектом про мистецтво. Що саме він з себе представлятиме і яка буде роль Жукової в ньому, поки невідомо.

Подейкують, що вакантне місце довго не було порожнє. Жуковій досить швидко підшукали заміну. В оточенні Дарини таким рішенням здивовані. Адже стосунки дівчини з Романом Абрамовичем привернули додаткову увагу до журналу, в якому вона працювала.

Але інші проекти, якими займається Дарина, вважаються успішнішими. Подруга Абрамовича є співзасновником марки одягу, попит на яку досить великий. Окрім цього, вона очолює московський Центр сучасної культури "Гараж".

Зараз ви читаєте новину «Наречена Абрамовича залишилася без роботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі