понеділок, 01 лютого 2010 17:28

Наречена Абрамовича купила маєток за $20 млн (ФОТО)

 

Дарина Жукова, відома знайомством з російським підприємцем і колишнім губернатором Чукотки Романом Абрамовичем, придбала маєток в Лос-Анджелесі за 19,5 мільйона доларів.

За даними ресурсу, маєток площею 872,2 квадратних метра був виставлений на продаж восени 2008 року за 29 мільйонів доларів. У будинку шість спалень і вісім ванних кімнат, бібліотека, більярдна кімната, спортивний зал, кінотеатр та винний льох. А на території маєтку розташовані басейн, відкрита стоянка для машин і гараж.

Крім того, наголошується в матеріалах RealEstalker, окрім свого нового будинку, Жукова також володіє пентхаусом в Лондоні, вартість якого досягає 2,4 мільйона доларів.

Дарина Жукова народилася в 1983 році в Москві. На сьогоднішній день вона є директором центру сучасної культури "Гараж", дизайнером і співвласником компанії Kova & T, а також вчиться в Лондонському інституті натуропатії.

Жукова відома своїм знайомством з російським підприємцем і колишнім губернатором Чукотки Романом Абрамовичем. 5 грудня 2009 року газета "TheDailyMirror" повідомила про народження сина Жукової і Абрамовича - Аарона Олександра.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Наречена Абрамовича купила маєток за $20 млн (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі