понеділок, 13 липня 2009 16:15

Напівголі Бекхеми світили сідницями на яхті (ФОТО)

Минулого тижня Вікторія і Девід Бекхеми відзначили десяту річницю з дня свого весілля.

З чуток, Девід хотів подарувати дружині поїздку на приватний острів. Також говорять, що футболіст витратив на свято $200 тисяч.

Згідно з домовленостями, на приватному острові повинні були знаходитися лише винуватці торжества і декілька осіб з обслуговуючого персоналу. Але що може зупинити папараці? Достатньо інтимні фотографії, на яких Девід з Вікторією засмагають під палючим сонцем, все-таки з"явилися в Інтернеті з коментарями, що відпочинок пара провела дуже романтично.

Тоді як 34-річний Девід демонстрував своє тіло з татуюваннями, Вікторія старанно ховалася від палючих сонячних променів. Ікона стилю практично не з"являлася без рушника на голові і саронгу на стегнах. Втім, фотографам все-таки вдалося зробити знімок Пош в бікіні. Виглядає зірка досить пристойно, особливо якщо пригадати скарги Вікторії на те, що голою вона виглядає "жахливо".

"Мені не дуже подобається моє тіло, - нарікала Пош. - Після вагітності у мене з"явилися складки на животі, від яких я не можу позбавитися".

За матеріалом: Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Напівголі Бекхеми світили сідницями на яхті (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі