середа, 04 березня 2009 09:53

Вікторія Бекхем ледь не впала з височенних підборів (ФОТО)

Прогулянка по парку з трьома непосидючими хлопчиками - саме по собі випробування не для людей зі слабкими нервами. Але Вікторія Бекхем ніколи не боялася труднощів. І вона готова пожертвувати собою не тільки заради синів, але і модних принципів. Навіть на прогулянці в парку Вік не забуває своє кредо: високі шпильки назавжди.

Сміливості місіс Бекхем можна тільки позаздрити. Тоді як звичайні матусі відправляються розважати своїх дітей в парк в кросівках та спортивних костюмах, Пош крокує в черговій новинці від Christian Louboutin. Туфлі на високих підборах, які журналісти вже прозвали "хмарочосами", рекомендується надягати тільки у виняткових випадках. Але Вікторія простих шляхів не шукає. Врешті-решт, хто як не Вікторія регулярно вражає публіку модними новинками на зразок незвичайних моделей від Антоніо Берарді.

У Лос-Анджелеському Universal Studios Вікторія яскраво виділялася на фоні іншої публіки в джинсах та бейсболках. Ікона стилю була в незмінній чорній сукні з власної модної колекції. Зрозуміло, завершували вбрання чорні туфлі на п"ятидюймовій (12,7 см) шпильці.

Щоправда, свідки чергового модного дефіле Вік були не в захваті. "Вона виглядала дуже втомленою, - розповідають таблоїдам очевидці. - До того ж було помітно, що туфлі їй трохи завеликі".

Сама ж Вікторія ніколи не скаржиться, а навпаки, запевняє, що туфлі на високих підборах допомагають їй зосередитися. А у взутті на плоскій підошві вона абсолютно не може концентруватися. Через цю індивідуальну особливість Вік не відвідує спортзал. "Я б із задоволенням відправилася на спортивні заняття, але, боюся, в кросівках я не зможу ні про що думати", - скаржилася знаменитість.

За матеріалами Kleo.ru, The Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Вікторія Бекхем ледь не впала з височенних підборів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі