четвер, 19 квітня 2018 13:21

Найуспішніші зіркові українки відвідали "Бал квітів"
10

Олена Бурба
Фото: Прес-служба
Микола Тищенко та Леся Нікітюк
Микола Тищенко та Леся Нікітюк
Микола Тищенко та Тетяна Терехова
Микола Тищенко

18 квітня в Києві відбувся "Бал квітів" від Миколи Тищенка - щорічна церемонія нагородження "Найуспішніша жінка року".

Церемонія була проведена в ресторані столиці COIN, власником якого є відомий ресторатор, телеведучий і шоумен Микола Тищенко.

Подія зібрала в одному місці представників шоу-бізнесу, телебачення, fashion і бізнес-лідерів. Методом відкритого он-лайн голосування на офіційній сторінці заходу в facebook аж до дня події вибирали переможниць. Зі сцени ресторану COIN ведучі вечора Микола Тищенко та Тетяна Терехова назвали кращих з успішних жінок 2018 року. Ними стали:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасники "Танців з зірками" підтримали найкрасивіших українок перед феєричним фіналом конкурсу краси

"ПРОДЮСЕР РОКУ" Наталя Могилевська, - народна артистка України, співачка, телеведуча, актриса, продюсер, директор і засновник продюсерського центру "Talant Group".

"СПІВАЧКА РОКУ" Оля Полякова, - дівчина-свято і володарка найдовших ніг в українському шоу-бізнесі, ведуча авторської гумористичної програми "Зоряні яйця" на Новому каналі.

"НАЙСПОРТИВНІША ДІВЧИНА РОКУ" Аніта Луценко, - найпопулярніший тренер-мотиватор України, експерт по схудненню.

"НАЙСТИЛЬНІША ДІВЧИНА РОКУ" Слава Камінська, - співачка і учасниця групи НеАнгели, дружина успішного пластичного хірурга Едгара Камінського, мама Леонарда і Лаури.

"Бізнес вумен" Наталія Шмигельська, - засновник і власник холдингу "Асторгу". Найбільшим досягненням в житті, Наталія вважає, створення власного бізнесу без стартового капіталу і виведення рівня обороту компанії до 100 000 000,00 USD в 24 роки.

"ПРОРИВ РОКУ" Соня Плакидюк, - топовий фешн і селебріті фотограф країни, її роботи можна побачити на обкладинках кращого глянцю і на афішах практично всіх зірок вітчизняного (і не тільки) шоу бізнесу.

"ВЕДУЧА РОКУ" Леся Никитюк, - телеведуча, комік, блогер, особа "Нового каналу" 2018, ведуча шоу "Хто зверху" і 6 сезонів тревел-шоу "Орел і решка".

"МАМА РОКУ" Катя Осадча, - автор і телеведуча телепередачі "Світське життя". Одна з найстильніших жінок країни. Мама двох дітей.

"РЕДАКТОР РОКУ" Анна Жижа, - беззмінний шеф-редактор, автор і cоведущая соціального реаліті "Ревізор з Тищенко"

"ДИЗАЙНЕР РОКУ" Олена Бурба - унікальний дизайнер на українській fashion-майданчику, учасником Ukrainian Fashion Week.

Володарка звання "ПРОРИВ РОКУ" Соня Плакидюк віддала свою нагороду співачці Мішель Андраде, а "МАМА РОКУ" Катя Осадча, яка виховує вже другу дитину, віддала нагороду співачці Гайтані, яка в минулому році вперше відчула щастя материнства, народивши на світ дитину Сапфір-Ніколь .

Крім самої церемонії нагородження, в програмі події стали fashion show JUSU, dance animation, cover band, DJ, ART gallery і виступи спеціально запрошених зіркових гостей - групи БАМБІНТОН і співачки TAYANNA.

Також для гостей церемонії відбувся показ колекції одягу дизайнера Юлії Сухорукової.

Зараз ви читаєте новину «Найуспішніші зіркові українки відвідали "Бал квітів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі