четвер, 10 листопада 2011 17:19

Найрозумнішою блондинкою стала Світлана Лобода
14

Фото: Фото: Ольга Каменєва

В середу в столичному клубі D'Lux зібрались семеро зіркових блондинок, щоб позмагатися в інтелектуальній битві. Ставки на фондовій біржі Forex робили тенісистка Катерина Бондаренко, дизайнерка Ольга Альонова, співачки Світлана Лобода та Марина Стоян, акторка Ольга Сумська, плавчиня Яна Клочкова та телеведуча Сніжана Єгорова.

Учасниці роздумували, які найголовніші новини світу відбиваються на рості валюти, нафти та золота. Їхні відповіді оцінював фінансовий аналітик Костянтин Кондаков.

На екрані показують новину про смерть лівійського лідера Муамара Кадаффі. Ведучий Ігор Посипайко запитує на ріст чого вплине смерть Кадаффі, нафти чи золота?

"Ой, а я грала в щиталочку, думала що вибрати. Рахувала-рахувала і збилась. Хотіла вибрати золото, а натиснула нафту", - винувато пояснює свій вибір Марина Стоян.

Поряд з нею стоїть ведуча Сніжана Єгорова.

"Я вже зрозуміла вашу фішку. Ви вводите в оману другорядними фактами, які геть не мають ніякого значення. Але в даному випадку я скористалась логікою. Подумала, якщо Лівія є басейном нафти, то всі ці конфлікти були направлені на те, щоб отримати до неї доступ. Олігархи всього світу мріяли цю нафту прибрати до рук. І коли це їм вдалося, судячи зі всього, вони будуть продавати її дорожче", - запевняє Єгорова.

Відповідь була правильною. Крім того в блондинок запитували на що вплине повінь в Австралії, нафтова аварія в Мексиканській затоці, війна в Іраку та ісландський вулкан.

"Вулкан вже в минулому і я сподіваюсь, що нам більше не доведеться цього переживати. До того ж на цей вікенд я планую політ в Лондон і мені б не хотілося сидіти в аеропорту", - роздумує Оля Альонова.

"Не хвилюйтесь, цей вулкан любить тільки весну і літо", - заспокоює ведучий.

"В нас тут нема жорстких принципів, тому давайте розважатися", - ображається на його відповідь Альонова.

Битву блондинок виграла Світлана Лобода. Їй вручили грамоту "Найрозумніша блондинка України" та 100-грамовий шматок золота.

"Думала, що сто грам це так багато. А виявляється, цей шматок такий маленький. Я подарую його своєму другу Стасіку, який багато років тому розповів мені про фондові біржі. Тому я й знала відповіді на деякі запитання", - пояснює Лобода.

Наприкінці вечірки на гостей вистрілили тисячу доларів купюрами по одному долару.

Зараз ви читаєте новину «Найрозумнішою блондинкою стала Світлана Лобода». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі