вівторок, 27 березня 2012 16:52

Надія Мейхер заплатила за пологи 1,5 тисячі гривень

Надія Мейхер заплатила за пологи 1,5 тисячі гривень
Співачка жила у двокімнатній палаті з чоловіком Фото: telekritika.ua

Надія Мейхер із новонародженою донькою найпевніше уже вдома. В неділю журналісти побачили, як бойфренд співачки Михайло Уржумцев виносив із пологового Надіни речі. Чоловік заздалегідь придбав плетену колиску, яка коштує у дитячих магазинах понад тисячу гривень, повідомляє ТСН.

Уржумцев постійно перебував разом із коханою, від п'ятниці, коли вона народила. Отже цілком ймовірно, що чутки про сварку бізнесмена зі співачкою, лише плітки.

Мейхер народжувала у столичному пологовому будинку №2. Він хоч і розташований у спальному районі на околиці Києва, але вважається престижним.

Мейхер та Уржумцев жили у двокімнатній палаті, вартістю 1,5 тисячі гривень за добу. Стільки ж довелося заплатити за пологи. Нагадаємо, співачка народила дівчинку вагою 3,5 кг та зростом 54 см.

Однією з перших про народження доньки Мейхер дізналася її найкраща подруга Світлана Лобода. Щаслива матуся надіслала подрузі смс.

"Чудова мама. У неї є син, якого вона прекрасно виховала, який народився в любові. І я впевнена, що дочка Надійки буде щаслива, буде здорова. Ну а ми будемо робити все можливе для того, щоб підтримувати Надю", - розповіла "ТСН.Особливе" Лобода.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надія Мейхер народила дівчинку

На питання журналіста, чому Мейхер ще й досі не розписалася з батьком своєї доньки, співачка зауважила: "Я думаю, що це справа кожної жінки, кожної родини. Тому що я теж роблю якийсь вибір у своєму житті і вважаю, що він правильний".

Зараз ви читаєте новину «Надія Мейхер заплатила за пологи 1,5 тисячі гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі