субота, 05 грудня 2015 06:18

Надія Мейхер розповіла, як добирался до пологового будинку

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Надія Мейхер нещодавно народила третю дитину, про те, як це бути багатодітною матусею розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Круто, це таке щастя: третя дитина, емоції ті ж, що і з першою дитиною було, це таке чудо. Я переконана, що багато жінок, яким не вдалося народити хоча б другу дитину, в глибині мріяли про це, але боялися, а боятися не треба", - говорить Надія Мейхер.

На пологах зірки мав бути присутній її чоловік, але не встиг.

"Ми домовились про партнерські пологи, але він не встиг, пологи були такі швидкі, навіть діти поїхали зі мною до пологового будинку. Діти зі мною на машині у пологовий будинок, ані няні не було, нікого на господарстві. Це було екстремально. Авжеж, я мама організована, не нервуємо, але всередині все вирує, і за півгодини народила", - говорить Надія.

Співачка та телеведуча переконана, що діти це подарунок долі.

"Я дітей ніколи не планувала. Для мене це подарунок звише і я з радістю цей подарунок приймаю, неважливо я мати-одиначка чи ні, але я від дітей ніколи не відмовлялась. Але дуже приємно, коли ще поряд коханий чоловік. Коли - це твоя доля. Я не можу сказати, що ми щось плануємо, але, народивши третю дитину думаємо: цей візочок нікому не подаруємо, на всякий випадок, мало що. У моєму випадку, якщо хочеш схуднути, вагітній і народжуй. Я зараз почуваюся дуже добре, я задоволена собою. Я не дуже схудла, слава Бог, а щодо декрету, сидіти вдома, впринципі, у мене є можливість на деякий час відлучатися, залишати дитині молоко і бабусю, яка про неї піклується", - говорить Мейхер.

Старший син співачки не довго ревнував до молодшої сестрички.

"Це були ревнощі-лайт. Він вчасно зрозумів, що все нормально, що його теж люблять, але зараз з висоти 13-літнього парубка, мені навіть сусіди по будинку з дітьми, яких він товаришує,кажуть, він з таким зворушенням розповідає про свою сестричку, а дома він просить її поносити і навіть вкладає спати. Назвали нашу дівчинку Марійка", - розповідає співачка.

Зараз ви читаєте новину «Надія Мейхер розповіла, як добирался до пологового будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі