понеділок, 08 липня 2013 16:38

Надія Мейхер не проти мати третю дитину

Надія Мейхер не проти мати третю дитину
Надія Мейхер Фото: www.segodnya.ua

Співачка Надія Мейхер із 10-річним сином Ігорем спілкується на усі теми. Однак не все хлопцю дозволяє. Наприклад просиджувати годинами у інтернеті. Бо ставлення у зіркової матусі до всесвітньої мережі негативне. Про це Мейхер розповіла в ефірі програми "Сніданок з 1+1", повідомляє ТСН.

"Інтернет він же стільки сил забирає. Він же як вампір. Ти ж після нього як вичавлений лимон", - підкреслила вона.

Тому Ігорю лише деколи вдається посидіти за комп'ютером. І то, лише з дозволу мами.

"Іноді дозволяю. Ці їхні ігри, які я не розумію. Мені здається, все, чим ти в житті займаєшся, має приносити якусь користь. Ну, окрім радості. Але потім починається втома", - зазначила вона.

А щоб Ігор менше думав про віртуальні розваги, співачка із цивільним чоловіком Михайлом Уржумцевим записали хлопця до різних гуртків.

"Йому подобається ходити на карате. Йому подобається грати на піаніно. Він сам із задоволенням грає. Він навіть сам почав складати якісь мелодії прості для себе. Якийсь самородок. Самоствердження, що він знає більше, наприклад, ніж хтось з його рідних", - підкреслила Мейхер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надії Мейхер вийти заміж заважають діти

А от молодша донечка Аня вже радує своїх батьків першими перемогами.

"Ганнуся наша вже давним-давно ходить. Їй рік і три. Вона в десять місяців пішла. Ми вже давно ходимо, бігаємо, щось калякаємо-малякаємо", - зазначила вона.

А ще дівчинка зовсім нещодавно заговорила.

"Всі якісь основні слова: тато, мама, баба, брат, місяць, машина. Вона рвано обирає слова, які їй легше напевно вимовити", - підкреслила співачка.

Про третю дитину Мейхер поки що не думає. Хоча і поповнення у своїй родині не виключає.

"Я своїх дітей ніколи не планую. Як вийде. Як вищі сили розпорядяться, так і буде", - зазначила Надія.

Зараз ви читаєте новину «Надія Мейхер не проти мати третю дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі