середа, 03 квітня 2013 16:55

Надії Мейхер вийти заміж заважають діти

Надії Мейхер вийти заміж заважають діти
Надія Мейхер-Грановська Фото: ИТАР-ТАСС

Екс-учасниця гурту "ВІА Гра", а нині співачка і телеведуча Надія Мейхер-Грановська ніяк не може офіційно оформити стосунки зі своїм цивільним чоловіком, бізнесменом Михайлом Уржумцевим. Ходять чутки, що всьому виною нерішучість коханого артистки, який буквально розривається між двома родинами і боїться заподіяти біль дітям від першого шлюбу.

Стосунки Надії Грановської та Михайла Уржумцева нараховують не один рік. У березні минулого року артистка подарувала коханому доньку Ганну. Однак пара так досі офіційно не оформила свої стосунки. Цікаво, що сама Грановська у всіх інтерв'ю виявляла завидну лояльність у цьому питанні. "Я дуже люблю Мішу і відчуваю, що це взаємно. Нам добре удвох, і це головне. І я, і Міша - спонтанні люди, можемо жити без штампа в паспорті, а можемо в мить стати законними чоловіком і дружиною. Ця спонтанність і робить стосунки міцними. Він - мозок сім'ї, а я - палітра емоцій", - говорила Грановська в одному з нещодавніх інтерв'ю.

Однак ходять наполегливі чутки, що одружитися Уржумцеву заважають діти від минулого шлюбу. Нібито бізнесмен перебуває на роздоріжжі. Не так давно Михайло розлучився з першою дружиною, матір'ю своїх двох дітей, але продовжує піклуватися про них і часто проводить час в колишній сім'ї. Як виявилося, розлучення батьків стало для малюків серйозним випробуванням. Уржумцев вважає, що новина про весілля і можливе знайомство з маленькою сестричкою та її мамою можуть стати для дітей новим шоком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надія Мейхер згадала, як була "білою вороною" в школі

Грановська зуміла проявити жіночу мудрість: вона увійшла в нелегке становище Уржумцева і не квапить його з весіллям. Крім того, Надія з головою занурена у виховання однорічної Ганни. "Це був подарунок долі. Щось стало поступово змінюватися в мені. Коли Анюта народилася, коли я взяла її на руки, все навколо ніби засяяло новими фарбами. Я подивилася на дочку і зрозуміла, що знайшла сенс життя. Знову відчула натхнення. Поруч з донькою я з всемогутньої жінки перетворилася на метелика. Ніжну, романтичну", - розповідала артистка.

А між тим тупикова ситуація з весіллям може вирішитися. Нещодавно з'явилася інформація, згідно з якою Надія Грановська чекає на третю дитину. Нібито чутки поповзли після того, як телеведуча з'явилася на одному зі світських заходів у сукні із завищеною талією. Проте сама Грановська поки не прокоментувала цю новину.

Зараз ви читаєте новину «Надії Мейхер вийти заміж заважають діти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі