середа, 27 травня 2009 17:46

На ювілеї у Єфросиніної Могилевська заспівала з Ющенком (ФОТО)
20

Чарівна брюнетка, світська левиця і відома телеведуча Маша Єфросиніна позавчора з розмахом відсвяткувала ювілей. Загальна улюблениця запросила гостей в новий клуб "Окей" на Червоноармійській.

Не дивлячись на проливний дощ, нарядні гості поспішали на свято у чудовому настрої та з повними подарунків руками.

По калюжах під парасолькою через дорогу крокувала на святкування щаслива сім"я Єфросиніних. Маша просто світилася від щастя і відрізнялася від гостей своїм вбранням.


Звісно, головними гостями на цьому святі стали близькі люди: мама, дочка Нана і чоловік Тимур Хромаєв, молодша сестричка Ліза Єфросиніна зі своїм завидним нареченим Андрієм Ющенком. Він ледь ніс величезний букет фрезій і пакети з ювелірними прикрасами від Carrera y Carrera.
Разом з ними приїхала і старша дочка Президента Віталіна з чоловіком і дітьми. Примітно, що подружки Ліза і Віталіна були в схожих довгих чорних сукнях.
До речі, і співачка Наталія Могилевська теж прийшла в схожому вбранні. Адже зараз в моді легкі сарафани довжини "максі". А на самому святі на Машу чекав суперсюрприз! Ще за три місяці до дня народження рідні, близькі і зоряні друзі записали для іменинниці спільні композиції і навіть зняли відеокліпи! - Вечір відкрив виступ квартету Лізи Єфросиніної, сестер з "Алібі" і Машиної подруги Юлі, - сказала Ольга Балабан, близька подружка іменинниці. - Вони заспівали пісню з мюзиклу "Мулен Руж" Lady marmalade. Потім Людмила Павлівна, мама Маші, разом з Ірою Білик заспівали пісню "Рябина алая". І у іменинниці покотилися сльози. А під час пісні "Я не здамся без бою", яку співала її донечка зі Святославом Вакарчуком і виступу Тимура (він заспівав романтичну композицію Елвіса Преслі Follow in love with you) - винуватиця торжества взагалі розридалася від розчулення. А завжди стриманий чоловік Тимур дуже емоційно освідчився Маші в коханні.

Несподіванкою став виступ Могилевської та Ющенка-молодшого. Вони разом зі стилісткою Ольгою Навроцькою та другом сім"ї по імені Гена співали хіт гурту "АВВА".

Серед зоряних гостей папараці помітили вагітну Ірину Бережну, співачку Ані Лорак з нареченим Муратом, дружину воротаря "Динамо" Шовковського Ольгу Альонову, артистку Іру Білик з молодим чоловіком Дімой Дікусаром, актора Володимира Горянського, телеведучих Сашу Педана з Сергієм Притулою, музиканта Фагота і багато інших, повідомляє Блик.

Всі фото: ТаблоID, Блик

Зараз ви читаєте новину «На ювілеї у Єфросиніної Могилевська заспівала з Ющенком (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі