пʼятниця, 27 червня 2008 09:19

Де відпочиває Андрій Ющенко з Лізою Єфросиніною (ФОТО)
5

Ліза
За чутками, поряд з дівчиною - її колишній хлопець теж Андрій, який до того нібито зустрічався з Лесею Парцхаладзе
Ліза (зліва) з подружкою у купальниках
Нещодавно ЗМІ облетіла новина - син президента Андрій Ющенко більше не зустрічається зі скандально відомою Анною Павлович, з якою він був протягом останніх трьох років.

Як виявилося, сумував Андрій недовго. Зараз поряд з ним нова подружка.

Нова дівчина Андрія Ющенка - молодша сестра відомої ведучої і тусовщиці Марії Єфросиніної.

Останнім часом Маша часто прихоплювала з собою сестру на різні вечірки і публічні заходи. А одного разу Ліза навіть прийшла на церемонію нагородження десятьох світських леді замість своєї старшої сестри. З"явилася вона і на вечірці відомого ювеліра Стівена Вебстера, коли той приїжджав до Києва.

А от у компанії Андрія Ющенка Ліза є зіркою нічних клубів. Як кажуть джерела ТаблоID, солодка парочка щоп"ятниці "висить" в одному з найкрутіших ресторанів Києва "Декаданс". Тому самому, де сина президента раніше частенько помічали в товаристві Ані Павлович.

Минулої неділі Андрій Ющенко разом зі своєю новою пасією гуляв у місці, де тусується українська еліта - у ресторані на Дніпрі "Маячок".

Ліза молодша за Аню на два роки. Їй 22, як і Андрію Ющенку. Закінчує Київський Національний університет імені Шевченка.

З 2001 по 2003 року дівчина вчилася у 25-й київській школі. До того, як раніше і Маша Єфросиніна, вона жила у Керчі.

В інтерв"ю "Комсомолке в Украине" дівчина сказала, що вони з Андрієм - лише друзі.

"Про кохання мова не йде. Ми дружимо вже сім років, можна сказати, ми друзі дитинства. Вчилися в одній школі (київська середня школа N25), а потім поступили в один інститут. Тільки я вчилася на факультеті психології. До речі, як і Андрій, я закінчую його цього року", - сказала Ліза.

Проте, як стверджують джерела ТаблоID, у словах дівчини є кілька неточностей. Насправді Андрій Ющенко вчився у 100-му ліцеї на Подолі.

До того ж, розповів співрозмовник, відверті обійми і поцілунки Андрія і Лізи важко віднести до суто дружніх відносин.

Про зв"язок дівчини з Андрієм свідчить рубрика "Друзі". Серед них - донька президента, сестра Андрія Віталіна Ющенко, яка так само сидить на "Одноклассниках".

Більше про життя Лізи можна дізнатися з інтерв"ю її сестри Маші.

За її словами, тато дівчат був великим книголюбом і прищепив Лізі і Марії цю любов.

Крім того, каже Єфросиніна старша, Ліза поводиться "якось не по роках розумно".

"Ніколи в житті ви не доб"єтеся від неї відповіді на особисті питання про мене. Ліза оберігає приватні подробиці життя нашої родини. І я бачу, що вона не приховує за мене своєї радості. Єлизавета стала хресною мамою моєї дочки. Вона безумно хотіла, щоб у мене народилася дівчинка", - розповіла якось Маша "Новому каналу".

ТаблоID.

Фото з сайту "Одноклассники. ру", Артема Жавроцького (ТаблоID), прес-служби президента та фото організаторів вечірки Стівена Вебстера.

Зараз ви читаєте новину «Де відпочиває Андрій Ющенко з Лізою Єфросиніною (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі