вівторок, 17 грудня 2013 11:31

На провладному мітингу в Києві виступили несправжні "Пісняри"

Автор: фото: Соціальні мережі
 

Справжній скандал розгорнувся в Мінську після повідомлення про те, що білоруські "Пісняри" виступили на підтримку української влади на "Антимайдані" у Києві. Але пізніше з'ясувалося, що в Україні побував колектив з російського Зеленограда.

"Це були "ліві" якісь "Пісняри". Ми їх не культивуємо і тим більше не стежимо за їхньою творчістю. Ми вже багато судових процесів виграли, але, тим не менш, настільки затребуваний бренд, що поки зупинити цей процес неможливо", - повідомив художній керівник білоруських "П існярів" В'ячеслав Шарапов.

За словами Шарапова справжні "Пісняри", воліють не втручатися в політику, а українцям співчувають своєрідно.

"Ми дуже любимо український народ і Україну, і нам соромно за те, що там відбувається. Треба вже якось визначитися: або туди, або туди".

Представник колективу з російського Зеленограда, який під ім'ям "Пісняри" виступав у суботу в Києві, Віктор Молчанов пояснює, що музиканти виступали з концертом в селищі Українка, і їм запропонували виступити ще й у Києві "на народних гуляннях", - повідомляє недержавна білоруська преса.

Молчанов називає ситуацію неприємною і стверджує, що на "антимайдан" російських музикантів заманили обманом, при цьому від грошей за виступ артисти не відмовилися.

Зараз ви читаєте новину «На провладному мітингу в Києві виступили несправжні "Пісняри"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі