понеділок, 06 липня 2009 16:57

На концерті Тіна Кароль показувала бюст і босі ноги (ФОТО)

В Одесі відбулися два сольні концерти співачки Тіни Кароль. Вона вирішила поекспериментувати і виступити перед одеською публікою без взуття.

На сцену Тіна вийшла в облягаючих чорних лосинах і в білому піджаку. А заспівавши декілька хітів, артистка вирішила розстебнути пару ґудзиків, і тут очам глядачів відкрився шикарний бюст Тіни. Молода мама убила всіх наповал, оскільки на Кароль був одягнений напівпрозорий бежевий ліфчик, що створює ілюзію голого тіла.

Але на цьому співачка не зупинилася - вона з"явилася на сцену босоніж. Надівши рожеву легку сукню, Тіна вирішила обійтися без взуття і з"явилася перед прихильниками босоніж.

Закінчивши свій виступ, артистка здивувала всіх відпочиваючих пішою прогулянкою по набережній Аркадії. Зірка пройшлася під руку зі своїм чоловіком Євгенієм Огиром до свого джипа на високих каблуках близько 300 метрів.

Наступного дня Кароль дала ще один сольний концерт, але вже в Театрі російської Драми.

Фото: Газета "Жизнь"

Зараз ви читаєте новину «На концерті Тіна Кароль показувала бюст і босі ноги (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі