вівторок, 06 грудня 2011 10:00

На безкоштовний концерт Брітні Спірс у Мехіко прийшли 80 тисяч шанувальників

На безкоштовний концерт Брітні Спірс у Мехіко прийшли 80 тисяч шанувальників

Близько 80 тисяч людей зібралися в неділю ввечері в центрі Мехіко для того, щоб подивитися на безкоштовний виступ американської поп-зірки Брітні Спірс, яка дала безкоштовний концерт в мексиканській столиці.

Виступ Спірс проходив при підвищених заходах безпеки. З раннього ранку всі підходи до Пам'ятника Революції, поруч з яким відбулося шоу, були перекриті силами поліції. Незважаючи на це, десятки фанатів Брітні Спірс задовго до виступу кружляли поруч з площею, намагаючись знайти лазівку в поліцейських кордонах, щоб зайняти кращі місця.

Вхід для шанувальників на площу був відкритий тільки ближче до вечора. Поліція уважно стежила за тим, щоб ніхто не проніс з собою заборонені предмети - алкоголь і зброю.

Однак організатори концерту, судячи з усього, вирішили, що для забезпечення безпеки зірки місцевих сил правопорядку буде недостатньо. Прямо до сцени Спірс супроводжував підрозділ SWAT - елітного американського поліцейського загону.

Сам виступ тривав близько півтори години, повідомляє мексиканське телебачення. Спірс заспівала свої найвідоміші пісні під невгаваючі крики восьмидесятитисячного натовпу фанатів, ніяких інцидентів під час виступу співачки відзначено не було.

Виступ Бритні Спірс був організований з ініціативи міської влади в якості подарунка молодим жителям Мехіко.

Зараз ви читаєте новину «На безкоштовний концерт Брітні Спірс у Мехіко прийшли 80 тисяч шанувальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі