вівторок, 16 квітня 2013 10:04

На аукціон виставлять відверте фото Анджеліни Джолі

Голлівудській зірці і активістці ООН Анджеліні Джолі регулярно пригадують бурхливу молодість. Так, у травні на лондонські торги аукціону Christie буде виставлений чарівний знімок напівоголеної Енджі в компанії білого коня. Як запевняють представники аукціонного дому, фотографію публіка побачить уперше.

Знімок був зроблений знаменитим фотографом Девідом Лашапелем 12 років тому. Тоді Джолі було 25 років, на її лівому передпліччі виразно видно татуювання з ім'ям екс-чоловіка Billy Bob. Пізніше актриса цей напис видалила, так що знімок може вважатися дійсно унікальним. За попередніми оцінками, вартість фотографії становить 25-35 тисяч фунтів стерлінгів.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Анджеліна Джолі не приховує свою сивину

Аукціонні торги, на які виставляються раніше невідомі широкій публіці роботи знаменитих фотографів, проходять під символічною назвою The Wild Side of Photography. Покупцям будуть представлено кілька цікавих фотографій Джолі, зроблених не тільки королем "сюрреалістичного гламуру" (так називають Лашапеля).

Шанувальникам актриси напевно припаде до смаку знімок Енджі в компанії Бреда Пітта і п'ятьох дітей. Чорно-біла фотографія була зроблена Стівеном Кляйном ще в 2005 році в рамках фотосесії акторів для журналу W. Цікаво, що в той момент зірки ще офіційно не оголосили про свої стосунки. Вартість фотографії оцінюється в 8-12 тисяч фунтів.

Зараз ви читаєте новину «На аукціон виставлять відверте фото Анджеліни Джолі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі