середа, 21 грудня 2011 09:57

Чоловік подарував Гайтані на Миколая ексклюзивний Ягуар

Популярна українська співачка і композитор Гайтана в казкову ніч Святого Миколая, 19 грудня, отримала розкішний подарунок.

Повернувшись після святкового концерту, на якому вона стала справжньою Снігуронькою, артистка знайшла під своєю подушкою ключі від нового автомобіля.

Білосніжний Jaguar ексклюзивної комплектації з новітньою музичною системою в салоні, до глибини душі вразив співачку.

32-річна Гайтана стала володаркою ексклюзивного, єдиного в Україні Jaguar Xjl 2011.

"Я дуже зраділа такому несподіваному подарунку. Не можу навіть передати всі почуття, які мені довелося пронести крізь себе в мить, коли я знайшла ключі, а потім і побачила новий автомобіль. У той момент я зрозуміла, що коли людина дорослішає, дорослішають і подарунки, які вона отримує. У дитинстві я гралася дитячим посудом, і це було дуже весело і казково. Я пам'ятаю мить, коли вперше купила справжній набір посуду. Цей процес нагадав мені епізоди з дитинства, тільки все було вже по-дорослому, ігри стали реальністю", - поділилася Гайтана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У квартирі Гайтани бамбукові стіни та кам'яна підлога

Співачка зізнається, що завжди захоплювалася красивими, рідкісними машинами і, нарешті, настав час, коли вона отримала справжній, дорослий автомобіль-мрію, повідомляє Lavina Ukrainian Music Holding.

"Для мене ця машина стане ще одним шансом навчитися керувати автомобілем, стати справжнім водієм. До цього я відчувала себе затишно лише в ролі пасажира, який насолоджується поїздкою на задньому сидінні. Новий Jaguar дуже гарний зовні і неймовірно зручний всередині. Білосніжний салон, м'які, зручні сидіння, телевізор і дуже потужна музична система, яка для мене, як для артиста стане незамінною, дуже важливою річчю", - зазначила артистка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гайтана заспівала під час матчу збірної України з Німеччиною

"Я щаслива, що мій коханий вміє так красиво втілювати в життя мої мрії. Білий колір автомобіля був обраний невипадково, адже останнім часом все в моєму житті почало набувати білосніжного кольору. Мій телефон, мої концертні костюми, мій одяг, аксесуари - все, що пов'язано зі мною стало білосніжним. Мій чоловік вирішив не порушувати душевних традицій і подарував найбажаніший подарунок кольору найсвітліших почуттів", - розповіла Гайтана.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік подарував Гайтані на Миколая ексклюзивний Ягуар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі