понеділок, 24 березня 2014 09:58

"Мої батьки проти переходу Криму до РФ" - супермодель Евеліна Мамбетова

Автор: webgorlovka.com.ua
 

Кримськотатарська супермодель Евеліна Мамбетова нещодавно повернулася з Парижу і у найближчий час збирається їхати до Криму. Про це стало відомо у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Я тільки повернулася з Парижу тому що у Парижі живу і найближчі дні я планую поїхати до Криму підтримати своїх родичів, родину, мою бабусю, яка переживає", – розповіла супермодель.

За словами Евеліни Мамбетової те, що розповідають її родичі страшно.

"В останнє я була у Криму на Новий рік, там у мене живуть батьки, мої родичі, друзі, однокласники - всі кого я давно знаю. Я дуже переживаю з цього приводу, те що показують у новинах і те що розповідають мені батьки це дуже страшно", - розповіла модель.

Зірка запевнила, що її батьки проти приєднання Криму до складу Російської Федерації.

"Мої батьки проти переходу Криму до Російської Федерації так як вони, мої бабусі і прабабусі жителі Криму і у мене бабусю у 1944 році переселили з Криму і вони повернулися. Ми за Україну, ми так залишимося", - сказала супермодель Евеліна Мамбетова.

Зараз ви читаєте новину «"Мої батьки проти переходу Криму до РФ" - супермодель Евеліна Мамбетова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі