пʼятниця, 13 серпня 2021 13:30

Моніка Белуччі й французька акторка спокусливо позували для глянцю
5

Італійська кінозірка 56-річна Моніка Белуччі знялася для французького журналу Paris Match. Вона прикрасила обкладинку разом із французькою акторкою 63-річною Кароль Буке.

На світлинах, які опублікувала Белуччі в Instagram, моделі спокусливо позували вдвох. На одному зі знімків зафіксували мить до поцілунку. Обкладинку присвятили прем'єрі фільму "Фантазії". У стрічці акторки зіграли закоханих.

В інтерв'ю акторка розповіла, що працювала над собою, щоб прийняти процес старіння.

"Тіло, в якому ми народилися, було дано нам. Це подарунок, який ми втрачаємо з часом. Після того, як минає молодість, приходить інший стиль краси. Можливість знову висловити себе після певного віку - це здорово", - зізналася Белуччі.

Італійська акторка Моніка Белуччі прикрасила обкладинку Paris Match разом із французькою акторкою Кароль Буке
Фото: instagram.com/monicabellucciofficiel
Італійська акторка Моніка Белуччі прикрасила обкладинку Paris Match разом із французькою акторкою Кароль Буке
Італійська акторка Моніка Белуччі прикрасила обкладинку Paris Match разом із французькою акторкою Кароль Буке
Моніка Белуччі регулярно ділиться пікантними кадрами з фотосесій
Моніка Белуччі регулярно ділиться пікантними кадрами з фотосесій

Вона сказала, що могла легко досягати успіху завдяки своїй красі.

"Завдяки моїй красі люди самі приходили до мене. Мені не потрібно було робити перший крок. Це було здорово, але все це було крихким. Коли я стала старшою, ця диявольська краса зникла і більше не захищала мене. Мені довелося адаптуватися до цієї нової ситуації. Моя сила прийшла звідкись ще, можливо, з того, що називається пошуком внутрішньої краси", - додала модель.

Також кінозірка поділилася, що їй було приємно отримати запрошення зіграти дівчину Бонда.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британська модель посвітила спокусливими принадами на Ібіці

"Те, що 50-річна жінка може спокусити Джеймса Бонда, який молодший за неї, було революційним досягненням. Я пишаюся тим, що брала участь у цьому. Я вважаю, що для жінок досить розкуто сказати, що вони можуть бути звабливими, коли їм уже за 50. Начебто було порушено табу. Я відмовляюся вести війну з часом. Тому що я заздалегідь знаю, що програю, і це змусить мене страждати. Моє тіло, яке змінилося, дає мені можливість отримувати нові ролі. І це прекрасно. І оскільки я хочу жити щасливо, я вважаю за краще з радістю дивитися в майбутнє. Мені цікаво побачити цю людину, якою я стану за 20 років", - зізналася Белуччі.

Акторка Моніка Беллуччі та її дочка 16-річна Дева Кассель прикрасили обкладинку липневого номера італійського Vogue. На світлинах Беллуччі з дочкою позують в однакових сукнях із глибоким декольте від Dolce & Gabbana. Майже однакові зачіски й макіяж лише підкреслили їхню схожість.

Зараз ви читаєте новину «Моніка Белуччі й французька акторка спокусливо позували для глянцю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі