вівторок, 07 липня 2020 12:17

Модель у мереживній прозорій білизні зажадала ще більше сонячного світла

Фітнес-модель 34-річна Ана Чері опублікувала новий еротичний знімок.

Спокусниця зробила в Instagram свіжу публікацію.

На знімку Чері позує у білому прозорому мереживному комплекті білизни. Зірка сидить у дворі біля рукотворної водойми. Позаду екзотичні пальми. Розкута поза моделі викликала захоплення підписників. Особливої пікантності додав солом'яний капелюх Чері, який вона тримає між ногами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фітнес-модель знялася в еротичній фотосесії, показавши досконале тіло

"Я жадаю сонячного світла", - підписала фото красуня.

Автор: instagram.com/anacheri/
  На знімку Чері позує у білому прозорому мереживному комплекті білизни
На знімку Чері позує у білому прозорому мереживному комплекті білизни

Фітнес-модель 34-річна Ана Чері продовжує дражнити і вабити еротичними світлинами у білизні та зі спортивних тренувань. Серію нових знімків спокусниця опублікувала в Instagram. На знімку Чері позує у яскраво-рожевому мінікупальнику. Пов'язки верхньої частини не зав'язані. Красуня просто притримує їх руками, чи то намагаючись зав'язати, чи то от-от зніме. Такий "прийом" додає фотографії особливої пікантності. Чері в дописі запрошує фоловерів оформити платну підписку на подібні гарячі світлини. "Тропічний рай" - називає жінка знімок. Підписники зустріли новий фотоконтент незмінним захватом і подарували фітнес-моделі безліч схвальних відгуків.

Зараз ви читаєте новину «Модель у мереживній прозорій білизні зажадала ще більше сонячного світла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі