субота, 01 травня 2021 23:46

Модель Григор'єва розповіла, як їсти солодке і не поправлятися
3

Українська модель Алла Григор’єва-Бейліна розповіла в чому секрет її стрункості
Фото: Instagram.com/ allagrigorjeva_beylina
Українська модель Алла Григор’єва-Бейліна розповіла в чому секрет її стрункості
Українська модель Алла Григор’єва-Бейліна розповіла в чому секрет її стрункості

Українська модель 34-річна Алла Григор'єва-Бейліна розповіла в чому секрет її стрункості. Вона запевнила, що головне це правильний підхід до їжі, а не обмежений раціон. При цьому Алла похизувалась світлиною, на якій вона позує в купальнику. Фото опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Білявка розповіла, що ніхто не вірить, що вона їсть мучне і солодке. Проте модель наголосила, що справа в кількості споживання "заборонених" продуктів.

"Існує такий принцип - 80/20, який можна поширити на всі сфери життя, і застосувати до ваших стосунків з їжею теж. Суть в тому, що 80% вашого раціону повинні займати корисні продукти, з яких організм отримає енергію і потрібну кількість мікроелементів", - написала Григор'єва.

Модель переконує, що якщо їсти ласощі в кількості 20 від загального раціону, то фігура не постраждає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кохана Роналду схвилювала гарячим фото

"Але інші 20% ви спокійно можете зайняти шоколадом і улюбленими десертами, або просто не найкориснішою їжею. Віддати цим 20% весь час в один день або розподілити на тиждень - робіть так, як комфортно вам. Від такої кількості ваша вага і фігура не постраждають, але нервова система буде в порядку", - запевнила Григор'єва.

"Не забороняйте собі нічого без особливої ​​потреби і медичних показань. Обмеження призводять до короткочасного результату і подальшого зриву, а, отже - повернення скинутих кілограмів. Виходить замкнуте коло, по якому деякі бігають все життя", - зауважила красуня.

"А потрібно всього тільки не накидатися на солодке, а їсти потроху, максимально насолоджуючись смаком і розтягуючи задоволення, в мозок надійде сигнал, тіло заспокоїться і не буде істерично просити вкинути в нього цукру", - зазначила Алла.

Тренування, згідно з висновками науковців, є корисними не лише для фізичного здоров'я, але й для психологічного. При цьому неважливо, яким видом фізичної активності займається людина. Фізкультура може зробити людину щасливішою.

Зараз ви читаєте новину «Модель Григор'єва розповіла, як їсти солодке і не поправлятися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі