пʼятниця, 19 червня 2020 15:59

Модель Ешлі Ґрем втратила передній зуб

Модель Ешлі Ґрем втратила передній зуб
Виявилося, що Ешлі невдало надкусила домашнє вівсяне печиво, приготоване її мамою Ліндою Фото: instagram.com/ashleygraham/

Модель-слюссайз 32-річна Ешлі Ґрем не боїться постати перед публікою у невигідному стані. Точніше - свої фейли вона може перетворити на перемоги.

Зірка опублікувала в Іnstagram неочікуване відео.

На ньому модель продемонструвала зламаний передній зуб. Виявилося, що Ешлі невдало надкусила домашнє вівсяне печиво, приготоване її мамою Ліндою.

Печиво зберігалося в морозилці, і коли зірка вийняла його і надкусила, зуб зламався під корінь. Знаменитість прийняла казус із посмішкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Плюс-сайз-модель осідлала квадроцикл й об'їхала фермерські володіння своєї тітки

Фанати написали під роликом тисячі коментарів.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

👀

Публикация от A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Плюс-сайз-модель Ешлі Грем прикрасила обкладинку липневого випуску британського журналу Harper's Bazaar. У Іnstagram знаменитість поділилася знімками, які зробили у процесі родинної фотосесії. "Цей досвід був для мене особливий. Багато значить зніматися в Небрасці, де я виросла, з чоловіком за камерою та сином на руках. Неможливо це було зробити без нашого маленького, але могутнього "екіпажу" - Джастіна, моєї мами та її бойфренда, який приносив багато різних капелюхів!" - написала Ешлі.

Зараз ви читаєте новину «Модель Ешлі Ґрем втратила передній зуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі