вівторок, 06 лютого 2024 11:19

Мірошниченко прокоментував "проплачену перемогу" на нацвідборі та назвав суму свого гонорару
3

Тимур Мірошниченко, Аlyona Аlyona & Jerry Heil
Фото: instagram.com/timur.miroshnychenko
Ведучі нацвідбору Євробачення
Результати голосування у "Дії"

Ведучий нацвідбору Євробачення Тімур Мірошниченко висловився про "проплачену перемогу" дуету Аlyona Аlyona & Jerry Heil.

В ефірі "Ранок.Live" шоумен зазначив, що голосування в "Дії" було чесним.

"Мені шкода, що вже після того, як все відбулося і ми побачили фантастичні результати голосування в "Дії", а це понад 723 тис українців проголосували за переможниць, то про що може взагалі йти мова? Я про це нічого не знаю. Суспільне оплачує поїздку на Євробачення. Якщо лейбл виконавиць захоче щось додати на сцені, звісно, вони це роблять за власний кошт", - прокоментував Мірошниченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Викликає багато запитань" - Melovin заявив про фальсифікацію голосів на нацвідборі

Додав, що за проведення шоу отримав мізерний гонорар.

"Я не дуже компетентний говорити про фінансову складову, бо в мене гонорарів не було. Я постійний ведучий Євробачення, якщо хтось думає, що я за це отримую захмарні гроші, то це не так. У мене в контракті було прописано 185 грн, і з цих коштів ще треба податок заплатити", - сказав ведучий.

У фінал нацвідбору вийшли 11 виконавців. Цьогоріч переможця визначали за результатами голосування журі (50%) та глядачів (50%). У застосунку "Дія" проголосувало 1 167 185 українців. За словами представника Мінцифри Мстислава Баніна, це на мільйон голосів більше ніж минулого року.

Зараз ви читаєте новину «Мірошниченко прокоментував "проплачену перемогу" на нацвідборі та назвав суму свого гонорару». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі