вівторок, 28 липня 2009 11:15

Мілевський "скромно" відпочив з дівчатами та випивкою після перемоги (ФОТО)
5

19:17 - Мілевський святкує гол на полі
Фото: fcdynamo.kiev.ua
22:30 - Мілевський вже в ресторані
Дівчата
Друг Мілевського Адлейба (праворуч)
Олег Допілка (ліворуч)


"Хто уміє працювати - той уміє відпочивати" - це прислів"я яскраво характеризує гравців київського "Динамо". Як ми вже знаємо, в суботу "Динамо" розгромило "Таврію" з рахунком 6:0. На сімнадцятій хвилині першого тайму капітан команди Артем Мілевський забив другий гол у ворота суперника.

Мілевський уміло підігравав партнерам і не раз показував свою майстерність. У цій грі Артем заслужив найвищі оцінки, призи і нагороди.


До речі, однією з нагород для Артема став похід в популярний ресторан "Данте" на Дніпрі. Після переможної гри Мілевський з друзями, зокрема зі своїм найкращим другом і колишнім півзахисником "Динамо" Денисом Адлейбою і нинішнім захисником київської команди Олегом Допілкою заїхали в нічний ресторан.

За словами очевидців, красень Артем поводився скромно і стримано. Це при тому, що на вечірці капітан "Динамо" був у супроводі шикарних пані, які, трохи випивши з Артемом за перемогу його команди - вдарилися в танці!

Блик

Зараз ви читаєте новину «Мілевський "скромно" відпочив з дівчатами та випивкою після перемоги (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі