середа, 20 липня 2016 14:15

Міла Куніс розповіла про першу ніч з Ештоном Катчером

Міла Куніс розповіла про першу ніч з Ештоном Катчером

Актриса Міла Куніс вирішила згадати початок своєї романтичної історії з актором Ештоном Катчером. 32-річна знаменитість дала інтерв'ю на підтримку нового фільму "Дуже погані матусі".

"Ми почали зустрічатися з думкою, що відносини не закінчаться весіллям", - відверто зізналася знаменитість.

Нагадаємо, Ештон і Міла познайомилися в юності. Після спільних зйомок у серіалі "Шоу 70-х" (That '70s Show) вони спілкувалися за допомогою програми для обміну повідомленнями AOL Instant Messenger. А коли роман Катчера і Демі Мур закінчився, давні приятелі по-новому поглянули один на одного, при цьому Міла поклала на Ештона око першою.

"Я побачила цього високого хлопця і його мужню спину. Коли він повернувся, відчула себе, як в кіно. У мене вперше перехопило подих. Як же він здорово виглядав!"

За словами Міли, далі вони порівнялися, і Ештон запросив її на вечірку з нагоди новосілля. Як за голівудським сценарієм, в голові актора дозрів план - познайомити Мілу з одним зі своїх приятелів, але цей намір не увінчалося успіхом.

"Довга історія швидко закінчилася. Я покинула його будинок тільки на наступний ранок. Ми провели нашу першу ніч".

Зустріч стала початком серйозних стосунків, народження дочки. Зараз актриса чекає на другу дитину від Ештона.

Зараз ви читаєте новину «Міла Куніс розповіла про першу ніч з Ештоном Катчером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі