четвер, 25 вересня 2008 09:37

Микола Басков таємно розвінчався в Києво-Печерській лаврі (ФОТО)
7

Микола Басков розриває церковний шлюб з дружиною. Співак спеціально приїхав в Києво-Печерську лавру, аби звільнитися від священних уз шлюбу зі Світланою Шпігель. Найпривабливіший неодружений чоловік російської естради Микола Басков вирішив остаточно звільнитися від подружніх уз в Києві - співак подав прохання митрополитові Володимиру з проханням розірвати його церковний шлюб зі Світланою Шпігель. - Моєю першою думкою, коли я тільки отримав запрошення приїхати до Києва на зйомки майбутньої новорічної передачі, було: "Обов"язково зайду в храм!" - зізнався Микола.

Закинувши речі в готель, Басков відправився в найстародавніший собор храмового комплексу - Успенський.

- У мене склалися хороші відносини з митрополитом Київським і всієї України Владимиром, - говорить Басков. - Після першої ж нашої зустрічі, що відбулася кілька років тому, коли на моєму шлюбному небосхилі все ще було безхмарно, я відчув до нього особливу довіру і теплоту...

Не дивно, що зі своїм найпотаємнішим проханням Басков вирішив звернутися саме до митрополита Володимира. Микола подав йому прохання на розвінчання церковного шлюбу зі Світланою Шпігель.

У паломництві Баскова в Києво-Печерську лавру супроводжував його колега і друг Філіп Кіркоров.

- Митрополит Володимир попросив Колю зайти за благословенням через два дні, - розповів Філіп. - Але жодних причин не розвінчати Колю та Свєту, владика не бачить. Якщо серце не лежить, то насильно утримувати стосунки не варто.

Нагадаємо, що в рагсі офіційний шлюб був розірваний в травні. Але оскільки Микола і Світлана вінчалися в церкві, присягалися у вірності перед Богом, співак вирішив розірвати і духовний союз. Отримавши благословення митрополита, співак матиме право вінчатися зі своєю новою обраницею. Хто вона - Микола поки тримає в секреті від усіх, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «Микола Басков таємно розвінчався в Києво-Печерській лаврі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі