понеділок, 15 березня 2010 09:28

Міккі Рурку зламали руку на рингу (ФОТО)

Минулого року голлівудський актор Міккі Рурк тріумфально повернувся в кінематограф, зігравши у фільмі "Рестлер". Додатково до популярності актор отримав престижні нагороди BAFTA і "Золотий глобус". Проте битися на знімальному майданчику це одне. А брати участь в справжніх боях - абсолютно інше.

Днями папараці спіймали 57-річного актора з фіксатором на правій руці. З чуток, Міккі вирішив взяти участь в боксерському матчі, і як результат - пошкодження кінцівки. Прихильникам актора залишається сподіватися, що зірка нарешті заспокоїться і поводитиметься обачніше. Хоча навряд чи. Адже актор вважає, що кращої своєї ролі він ще не зіграв.

Нагадаємо, минулого року Рурк взяв участь в зйомках фільму "Залізна людина - 2", де виконав роль антагоніста головного героя - лиходія Уіплеша.

"Я чудово провів час! - розповідав актор про зйомки, під час яких йому доводилося вдягати одяг з надміцних полімерів. - Все так брутально: мій костюм важив 10 кілограмів. І це такий напівскафандр, через який видно мою шкіру, покриту російським татуюванням - адже мій герой тільки що вийшов з російської в"язниці".

В наступному місяці стартують зйомки картини режисера Тарсема Сінха "Війна богів", де Міккі знову зіграє головного лиходія, царя Гіперіона, який і вплутався у війну з богами.

Kleo.ru, Zimbio

Зараз ви читаєте новину «Міккі Рурку зламали руку на рингу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі