субота, 30 січня 2010 17:54

Міккі Рурк одружується з дівчиною з Харкова (ФОТО)

 

Гучна історія з весіллям Міккі Рурка не сходить зі шпальт західних таблоїдів.

Спочатку британські ЗМІ збиралися було "одружити" актора з подругою Діми Білана фотомоделлю Оленою Кулецькою. Але, виявилось, переплутали.

"Ми з Міккі тільки раз з"явилися на людях, а папараці роздули цілу історію. Зараз Рурк живе з дівчиною на ім"я Анастасія і, за його словами, дуже щасливий з нею", - розповіла Олена Кулецька.

Анастасія Макаренко, як і наречена Білана, - фотомодель. І теж світла. На цьому схожість закінчується. Красуня з Харкова вже багато років живе в Штатах, де і познайомилася з Міккі в кінці минулого року на зйомках для британського журналу GQ.

"Рурк сам мені розповідав, що останнім часом став розсудливим, забув про своїх подружок і кожен вечір терпляче чекає вдома на повернення своєї коханої з роботи. Вони дуже красива пара", - поділилася Кулецька.

Актор вже виводить свою подругу ні люди: нещодавно вони з"явилися на церемонії вручення премії "Золотий глобус".

"Настя - людина із золотим серцем. Я вже познайомився з її батьками, вони приємні люди", - зізнався журналістам голлівудський актор.

Подейкують, актор вже оголосив, що в квітні одружується з красунею.

За матеріалами КП

Зараз ви читаєте новину «Міккі Рурк одружується з дівчиною з Харкова (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі