середа, 25 січня 2012 11:24

Мік Джаггер відмовився випити чаю з британським прем'єром

Мік Джаггер відмовився випити чаю з британським прем'єром

Лідер The Rolling Stones Мік Джаггер відмовився від участі в чаюванні, яке під час міжнародного економічного форуму в Давосі проведе прем'єр-міністр Великої Британії Девід Кемерон. Про це повідомляє Agence France-Presse.

Про те, що Джаггер візьме участь у заході і, таким чином, висловить свою підтримку Консервативній партії, 24 січня написала низка британських газет. Музикант, спростовуючи ці повідомлення, заявив, що "завжди уникав участі у діяльності політичних партій" і не хоче, щоб його втягували в гру в "політичний футбол", в силу чого прийняв рішення відхилити запрошення.

У британському уряді, в свою чергу, висловили жаль щодо рішення Джаггера і підкреслили, що церемонія влаштовується не для підвищення престижу Консервативної партії, а для залучення інвесторів до Великої Британії в цілому напередодні майбутніх Олімпійських ігор, які пройдуть у Лондоні влітку 2012 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мік Джаґґер називає себе дитиною війни

У чаюванні, крім Кемерона, візьмуть участь один із засновників всесвітньої павутини Тім Бернерс-Лі, топ-модель Лілі Коул і мер Лондона Борис Джонсон.

Міжнародний економічний форум в Давосі пройде з 25 по 29 січня. Очікується, що його відвідають близько 2600 політиків і бізнесменів, в числі яких міністр фінансів США Тімоті Гайтнер, генсек ООН Пан Гі Мун, глава МВФ Крістін Лагард і президент Світового банку Роберт Зеллік. Відкриє форум канцлер Німеччини Ангела Меркель.

Зараз ви читаєте новину «Мік Джаггер відмовився випити чаю з британським прем'єром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі